Tomucuk12 Tuje16 sanırım buradakiler biraz daha ileri senden aslında sana daha güzel umut olması gerekiyor sen de bu haftalar geleceksin inşallah💝
Hka_hilal Ebbruc valla kesinlikle öyle kimseye minnet edemem bu süreçte en iyi kim destek olacaksa ondan destek alırım 🥰
Hka_hilal Tuje16 tabi buradaki herkesi etiketlemeye de çalışırım yarın açınca buraya da grubun ismini yazarım 🥰
Ebbruc Hka_hilal aynen aynen kuzum 🥰 herşey olacağına varır ama biz yine de içimizin en rahat ettiği şekilde ilerleyelim
dabaxy Ebbruc ben özel hayatımda da arkadaşlarla buluşunca dinlemeyi pek severim şuanda öyle hissediyorum siz konuştukça 🥹
Arblg Tomucuk12 ben sana hafta olarak en yakın olanım 19 haftalığım bende☺️ Bende de oluyor batma vs.17 gün oldu serklaj olalı.normal bence.bende de oluyor ara ara
Tuje16 Arblg 17 haftalık olan benim 17+2 deyim bende serklaj olalı 13 gün oldu haftalarımız yakın hatta rahim uzunluğuna gidince baktırıcam demiştin 💕💕☀️
Tuje16 Arblg 17 haftalık olan benim 17+2 deyim bende serklaj olalı 13 gün oldu haftalarımız yakın hatta rahim uzunluğuna gidince baktırıcam demiştin 💕💕☀️
Arblg Huzurluve Huzurluve bende böyle biliyorum bizim personel şefı de 32 ye kadar heyet alabılırsın dedı sonra zaten doğum ıznı baslıycak alamazsın dedı
Hka_hilal Günaydın güzel anneler 💕💕 yeni grup açıldı “Serklajlı Annelerim 7 💕” diye etiketledim çoğunuzu ama görürseniz oraya gelin 🥰🥰