Hka_hilal Serap09 bence doktorunuza sorun. Kabuk gibi gelmesi bana da pek olası gelmedi hiç yaşamadım ben de bi de nemli ya içerisi orada kabuk gibi bi parça olması da çok mümkün değil gibi geliyor. Bence fotoğraf da çekin doktorunuza öyle sorun.
Ebbruc Hka_hilal battaniyeyle uğraşıyorum da işte sıkılıyorum bi yerden sonra ondan da belim falan ağrıyor 😂
Denizpak Ebbruc ben gece bebeğe üzüldüm uyku gitti ya basım kötüydü uykusuzlukta yapıyor kuzu baş ağrısı valla
Ebbruc Hka_hilal neyse bugün de bitirdik 🥲 yemek yap yat kalk yemek yap diye diye bitti yarında az gezcem falan öyle geçer zaten
Ebbruc Denizpak kıyamam , bende uyuyamıyorum artık geceleri pek sabah 10 kere uyudum uyandım bide , hala hafif ağrı var başımda da aman dedim artık
Hka_hilal Denizpak valla kuzum dayanıyorum 😂 3 34 haftada eşim beni kısa da olsa koroya götürecek. Perşembe günleri benim koro çalışmam vardı. Bi giderim yanlarına 😄
Tomucuk12 emel16 kuzum benim de iki gündür sanki daha sakin daha sessiz.. sanırım günü gününe tutmuyor artık
Denizpak Hka_hilal eskiden aktiviteli olan hayatına az da olsa dahil olmak sana çok iyi hisettirir arkadaşım çok sevindim çık biraz hava al 🥰
Hka_hilal Denizpak valla kuzum her gün bi aktivitem vardı 😢 bir gün koro bir gün şan dersim diğer günler yüzme 😥 şimdi 2 3 haftaya gitsem bi 15 dk dursam bana iyi gelir 🥰