Gulsum_kkn 27 haftadayım karında şişlik oluyor sanki kasılma gibi oluyor yaşayan var mı bu durumu acaba sağlık ocağına gittim korkuttu beni erken doğum başlangıcı olabilir dedi lütfen yaşayan varsa yazsın erken doğum mu yaptınız
srpk Gulsum_kkn düzenli ve dinlenme ile geçmeyen sürekli ağrı varsa risk olabilir. Haricinde ara ara olması gayet normal. 31 haftalık hamileyim iki gün önce uzun süren bir sancım oldu doktoruma söyledim muayene etti açılma vs yok rahim genişlediği ya da bebek baskı yaptığı için olabilir dedi. İçiniz rahat olsun inşallah her şey yolundadır. 🌸
susam_18 Gulsum_kkn gün içinde çok sık oluyorsa kasılmadır. Benim rahim ağzım kısalmaya başladı yatıyorum 26 dan beri. 29.haftamdayım. sizde bı kontrol edin aklınız kalmasın
Melismelo Düzenli olmuyorsa, rahimde acıklık kısalık yoksa korkulcak birşey yok bu haftamarda yalancı sancılar başlıyor benimde başladı o haftalar 32. Haftama geldim hatta nst giriyorum cok sancım oluyor diye ama cıkmıyor
Gulsum_kkn Melismelo doktor kontrolü kasımda var erken gitmeme gerek var mı acaba ilk gebeliğim ve telaşlanıyorum
Gulsum_kkn srpk İnşallah teşekkür ederim sizde de bir sıkıntı olmaz haftasını doldruna kadar beklerler minikler
srpk Gulsum_kkn teşekkür ederim hepimiz için inşallah 🤗 siz sancınızın sıklığını ve süresini takip edin. Eğer şiddeti artıyor ve uzun süreli oluyorsa içinizi rahatlatmak için yinede doktorunuza danışırsınız.