Nrnnrn Kızlar komiklik olsun diye değil ama benim galiba burnum büyüdü.. Bugün iş yerimdekiler soyledi yüzün şişmiş burnun büyümüş diye. Bi arkadaşım da doğsa bile burnun küçülmeyecek dedi. Böyle kalması mümkün mü? Kendimi tuhaf hissediyorum 25. Haftam
GozdeCemre Nrnnrn ya kaç gündür bende takdım biliyor musun resmen burnum büyüyor dalgaya alıyorlar ama valla Şişiyor resmen ya 😏ben bir de daha 18 haftalığım erkek mi?
HillKse Nrnnrn 35. Haftadayım hala yüzüğüm oluyor bi elim ayağım bi yerim şişmedi ama burnum şişti bence de 🙊 akşam eşime sordum hatta benim burnum şişti di mi diyorum 😂
Htctsbk Nrnnrn yok ya iner daha benimde büyümüştü daha doğurmadım gercide indi geri şişedebilir iner onlar
Nrnnrn GozdeCemre kız benim de :) ya şişsin valla ama.oule kalmaz inşallah çok fena oldum. Burnum var sanki sadece yüzümde:D
Sinemuzaffer Kız bebek annenin güzelliğni alır derler bizde ☺️Burun şişer sivilce çıkar çirkin bi hamiş olursun☺️🤰🏻
GozdeCemre Sinemuzaffer ya ben kızım da yaşamamıştım ama Şimdi erkek te yaşıyorum acaba kız mı🤣 çok kötü ya aynaya bakmak istemiyorum 😂
Mayasey Şiştiği gibi geri iner bence canım neden sürekli şiş kalsın. Yaşamadım ama çevremden öyle gördün. Bu insanlarda felaket tellallığı yapmaya bayılıyor. Folik asit kullandığım dönem bir arkadaşım çok kilo aldırır o demişti hiç te kilo aldırmadı. Şimdi hamileyim ya diyo ki.. Senin boyun kısa sen toparla bişi olursun. 4.5 aylığı daha kilo almadım diyorum, nasıl almadın diyo.. Şiş kalır kalmaz kimsenin canını sıkmasına izin verme. Bu işler kişiden kişiye değişir ki
Yavuz_azra Kızlar korkmayın şişlikler iniyor doğumdan sonra ama gerçekten el yüz ayak burun heryer şişiyor benim üçüncü gebeliğim ilki kızdı onda çirkinleşmedim ama ikinci erkekti onda çirkinleştim şimdikide erkek 28 haftadayım yavaş yavaş şişlikler başladı yapacak birşey yok doğumu beklemekten başka😊
Defnemmm2301 Nrnnrn valla canım bana kimse demedi ama inan ki bugün kimlik değişimi için fotoğraf çekildim kocaman gördüm ama etrafımda hamileyken burnu büyüyen çok vardı ama şimdi eskisinden iyi yanş burunları
GozdeCemre Nrnnrn ahahaha😂yok be beri İner benim kızımda burnum değil ama Parmaklarım ayaklarım davul gibi oluyordu ama bunda sadece burnum büyüyor 😂😂
Nurayy09 Evet ya bende sabahları uyandığımda fark ediyorum şişlik ve büyümüş gibi geliyor gözüme, 😃 erkek bebeğim kız erkek fark etmiyordur bence
Nrnnrn Nurayy09 ablamin erkekti bence de farketmiyo erkek kız. Ama elim ayağım henüz şişmedi. Yüzüm sis ve burnum kızarık parlak ve büyük:D Çok göz alıcı
Busra_bugraaa Nrnnrn aynen benimde öyle hele son haftalara doğru daha çok büyüyor ama Doğum yaptıktan sonra eski haline dönüyor merak etme öyle kalmaz benim bi akrabam hamile kaldığı zaman burnu kocaman oluyor kendi bile dalga geçiyor 🤣🤣
Kubrauzunnnn Bana da öyle diyorlar ve sinir oluyorum ben yapayım yani guluyorlar filan nefret ediyorum ...