Sedda5441 3.aylık hamileyim çok öksürüğüm var ciğerlerim acıyor öksürürken malum her kafadan bir ses çıkıyor onu bunu sakın kullanma diyen Öneriniz var mı
BaharAytekin Sedda5441 aynı sekıldeyım hatta domuz grıbı olmusum 🤦🏼♀️ Lımonlu bal, ballı süt, lımonlu ballı İhlamur, karaturbu oyup içine bal koyma ben bunları mutemadıyen yapıorm14. Gun azaldı bıraz
Pars Sedda5441 gecikmeden bir dahiliye doktoruna görünmeni öneririm.. ben 24. Haftamda bronşit olmuştum.. olmuşum daha doğrusu.. eğer geçer die beklesem ciğerlerime inicekmiş daha tehlikeliymiş ateş yapar gibi oldugu anda doktora gittim.. ateşte tehlikeli malum.. biz antibiyotik kullanmak zorunda kalmıştık ama umarım senin daha hafif bir şeydir..
Sedda5441 BaharAytekin ıhlamur bitki çayı kullanmayın diyorlar bebek gelişim çağında olduğu için siz kaç aylık hamilesiniz
Sedda5441 Pars ben bugün böyle oldum birden öksürük geldi normalde akut bronşitim zaten baş ağrısı sürekli öksürme içerlerimi mahvetti
BaharAytekin Sedda5441 ama mutlaka sureklı atesınızı kontrol edın yukselince hıc vakıt kaybetmeden gıdın doktra influenza acaip yaygın durumda en co da hamişleri buldu bu sene
Pars Sedda5441 kendi doktorum ilk minoset önermişti geçmeyince o direk dahiliye doktoruna gitmemi söyledi.. geç bile kalmışım kabus gibi bir hafta geçirmiştim😞 ilerler gibi olursa riske atma ciğerlerine inerse daha çok uğraştırıyormuş..
Sedda5441 BaharAytekin çok teşekkür ederim 2 gün daha beklicem baktım daha da kötüye gidiyor gidicem doktora