minikkcivcivv Kızlar şuan 7 aylık hamileyim, 1 yıl önce bel fıtığı ameliyatı oldum ameliyat yerim iyileşti, Doğumumu normal doğum istiyorum acaba ameliyat sonrası normal doğum nasıl olur endişeliyim bana biraz destek olun😔😔
Diloo54 @minikkcivcivv bende 7 aylık hamileyim kasık fıtığından ameliyat oldum bende normal doğum istiyorum yapabilir miyim acaba ameliyat olalı cok uzun zaman oldu ama benim🙈🤷🏻♀️
minikkcivcivv Diloo54 kaç kere post açtım hiç yok galiba fıtık ameliyatı sonrası normal doğum yapan bi allah kulu😅😅
minikkcivcivv Diloo54 çevresinde vs. tanıdığı olandamı yok ben gerçekten çokk merak ediyorum fıtık ameliyatı sonrası iyileşme olduktan sonra normal doğum yapan örnekler yokmu acaba hiçç
dika Diloo54 merhaba bende sol kasık fıtığı ameliyatı oldum 2 kere hemde hiç aklıma gelmedi doktora sormak bunu bu hafta doktrouma gdiicem soracam muhakkak 2 doktora gidiyorum ikisi bakalım ne cevap vercek iyiki dediniz yoksa hiç sormak aklıma gelmezdi
minikkcivcivv dika sorun mutlaka bu tür sağlık sorunlrı doğumda baya önemli oluyor iyileşmediyse riskide olabilir
Nehire91 Bende bel fıtığı ameliyatı oldum, doktor kararı bana bıraktı 37+2 yim tekrar belin etkilenebilir de hiç bir şey olmayabilir de kararı sen vereceksin dedi, sezeryen dersem de haftaya doğum var ne yapacağımı bilmiyorum 🤷🏼♀️
minikkcivcivv Nehire91 ayy bende sizinle aynı durumdayım kararı bana bıraktı, normal doğum sonrası etkilenirmi acaba ameliyat yerimiz endişeliyim yaşamadan da nasıl vericez bunun kararını☹️☹️
minikkcivcivv Nehire91 hangi kararı vericeksiniz bilmiyorum ama doğumdan sonra buraya tecrübenizi yazarmısınız rica etsem nehir hanım bizde ona göre bir yol çizelim sizin sayenizde inşallah😇😇 cünkü siz benden önce doğum yapacaksınız belliki ben şuan 31. haftamdayım🙂
dika minikkcivcivv teşekkür ederim soracağım inşAllah iyileşti birini 8 yaşında oldum diğerini 17 felandi oldum şuan yaşım 23
mavisevenanne Fıtığı bilmiyorum ama skalyoz ameliyatı gibi çok ciddi bir ameliyata rağmen 2 tane normal doğum yapan bir kuzenim var. İlk doğuma omurilik ameliyatını yapan doktor da girmişti ki müdahale açısından ama şükür bir sağlık sorunu olmadan doğumu gerçekleşti 2. De doğurduğu gün eve geldi eve bebek görmeye gittiğimde sandalye tepesinde bağdaş kurmuş oturuyordu
minikkcivcivv mavisevenanne ay gerçekten mii bunu duymak biraz içime su serpti en azından ümit var, tabiki skolyoz çok ciddi bir ameliyat onun yanında bel fıtığı ameliyatı biraz daha hafif kalıyor tabiki.