Ebrubyy aynı durumdayız bizde istanbuldan geldik ve sağlık hizmetlerinin çok kötü olduğunu düşünüyorum. Seçenek yok hiç. Geldiğimiz ilk zamanlarda ilk gittiğim doktor Raşit İlhan. Detaylı ultrason yaptırdım orada. Sorma bir kere de kontrole gittim. Ama genel olarak para pimpirikliği var gibi gelmişti bana. Ki doğumu yine medlife hastanesinde yaptırıyor. Ben sorduğumda temmuz ayında 30 bin demişti. Zam yeni geldiği için birdaha yok yılbaşından önce demişlerdi. Şu an medlife hastanesinde Ersin’e gidiyorum. Sorduğumda egm indirimi ile 13,5 civarı dediler. İndirimsiz halini hatırlamıyorum açıkçası. Ben Van yada Erzurum’da doğum yapmayı düşünüyordum. Vana gidip gelmek çok zor oldu göründüğü kadar kolay değilmiş hele ki 2 yaşında bi oğlum daha olunca onu oyalamak bile çok zordu. Ki dönüşte dikişli zor olacaktı benim için. Yenidopan yoğun bakım yok diye korkuyordum acil bir durumda sıkıntı olacaktı. Çok şükür 2 ay oldu sanırım açtılar şansımıza 🤲🏻 ve tek doktor olması korkutuyordu beni. Doktorun acil işi olsa hastalansa bir şey olsa kalıyorsun ortada. O yüzden ikinci bi doktorun gelmesiyle Iğdır da doğurma kararı aldım. 36 haftalık oldum bile çok şükür. Video yükleniyor mu bilmiyorum. Odalarına bile baktım nasıllar diye çekim yaptım. Tavsiye ederim sorun görmek isteyin.