Rabiul Mehmeteren-ve-defneninannesi canım karacanınkine göre daha yumuşak ama bir yık daha ince daha yıkamadım. Yorumlarına baktım ama terle alakalı bir yorum göremedim
Deryadgm Mehmeteren-ve-defneninannesi benim beşiğimin aynısı oğlumdan kızımada kullancam,1 nevresim karaca home dan aldım tavşanlı,1 nevresim english homedan aldım,1 tanede instagamdan bimsayfada yaptırdım uyku seti gibi
BabyAta Mehmeteren-ve-defneninannesi park yatağı var içinde sadece çarşaf var. Uyku seti yastık yorgan gereksiz çünkü kullanılmayacak. Zaten uzmanlarda önermiyor ne kadar sade o kadar iyi boğulma tehlikesi vs
Canan2707 Mehmeteren-ve-defneninannesi trendyol fotoğrafı googledan taratırsanız çıkar bulamazsanız link atabilirim
Ozgekiz Mehmeteren-ve-defneninannesi ikeadan bizim tüm bebis çarşaflari. Şu an normal yatağa geçtiği için park yatağı kaldırdık. Bu yatağında da Ikea tercih ettik çarşaf nevresim olarak
Talentedmom Mehmeteren-ve-defneninannesi oğlumdan kalan filli uyku seti var kızım kullanır nevresim seti de var ama yine de kı için bir takım alırım