Femay Sksjsux355-- çıtlatıyor musunuz ben koltuk kenarına belimin boşluğunu oturtup kontrollü bir şekilde çıtlatıyorum ve rahatlıyorum
A_4 Dün gece bende oldu sırtım da ne yatabildim ne oturabildim nefes alırken bile battı allahtan sabaha doğru geçti ama çok zorlandım gerçekten
Vlog1345 Bende var malesef. Bekarlığımdan beri vardı fibromiyalji deniliyor. Çok kötü ağrı yapıyor yani nefesimi kesecek kadar. Eşime masaj yaptırıyorum kulunçlarıma yapacak başka bişeyim yok malesef
Sksjsux355-- Vlog1345 benim de eşim yapıyor ama yine aynı 1 saat sonra benim kat kat olmuş kollarıma vuruyor ağrısı göğsüme vuruyor
Sksjsux355-- Femay ağrı bırakıyor bu sefer de öyle yapinca eşim yapıyor rahatlıyorum ama 1 saat sonra yine aynı
Femay Sksjsux355-- ya birde sürekli yapınca sürekli yapılmak istiyo. Birkaç gün yapmadan idare edebilirseniz inanın azalıyo ağrısı eskisi gibi çıtlatmaya ihtiyaçta olmuyo
Vlog1345 Sksjsux355-- valla benim eşim de artık yapmaktan sıkıldı. Aynı 1 saat sonra ağrısı geri başlıyor. Bitane şu tenis toplarından aldım duvarla sırtımın arasına koyuyorum hafif bastırarak eğilip kalkıyorum o top masaj etkisi gösteriyor
Vlog1345 Sksjsux355-- hamilelikten önce devlet hastanesinin getat bölümünde kuru iğneleme yaptıracaktım hamile olduğumu öğrenince o da kaldı. o çok iyi geliyor. Doğumdan sonra bi araştırın isterseniz