Nur67 Kızlar tüp bebeğe başlıyorum. Bugün ofis histeroskopi oldum baya ağrılı gecti çok kötü oldum 😓 hala da ağrım var regl ağrısı gibi. Bu işlem üzerinden kaç gün sonra felan ilişki olabilir doktor bir şey demedi merak ettim bilenler vardır diye
Cglayamn Nur67 ben de olmustum histeroskopi ilk gün evet ağrı olmustu bana da kasiklar da ama sonra geçti ilişki de iki hafta sonra demişti bana doktorum
Nur67 Sinemce1 ağrılı halde yapacak halim yok ağrı dediğim suan regl ağrısı gibi hafif kasık ağrım var zaten düşünmüyorum olanlar varsa doktorları söylemiştir ona göre dikkat edeyim dedim. Siz oldunuz mu acaba bilmiş kadarsınız da ? İlişkiye gireceğim ağrım var diye okudunuz sanırım :)
Sinemce1 Nur67 hayır öyle okumadım bu kadar acı çekerken bunu düşünmenize şaşırdım herhangi bir bilmişlik de taslamadım ağrınız varken ilişki düşünmeniz garibime gitti :Ds
Nur67 Sinemce1 bu kadar acı derken ? Lütfen işinize bakın sizi ilgilendiren bir post değil ister girerim ister girmem ben bilenlere soruyorum size değil.
Nur67 Cglayamn bana hiç bişey demediler ya benimde aklıma gelmedi sormak sorun yok şükür de biraz canım acıdı sadece
Cglayamn Nur67 ben anestesinin etkisiyle hiç biseyi anlamamistim zaten sonradan asistanini arayıp sormustum hocanin. istersen doktoruna sor yanlış da yonlendirmiyim canm seni , bu de ben de işlem olmustu yani polip vardı onu almislardi
Nur67 Cglayamn ha yok benimki ofis histeroskopi diye geçiyor sadece bakıldı kamerayla bir şey çıkmadı şükür ama sorarım olmadı ya 🥰 teşekkür ederim
Pnrdrsn Nur67 canım. Antibiyotik vermedi mi doktir işlem sonrası. Enfeksiyon riskine karşı 5 gün kullanman gerekir.sonrasinda da ilişki olabilir. Ama işlem sonrası 3-4 gün ara vermek gerekir en azından
Nur67 Pnrdrsn yok hiç bişey vermedi anestezili de değildi zaten sadece rahime bakacağım bir şey var mı diye ofis histeroskopi bunun adı dedi ondan sonra dinlendirdiler bi 15-20 dk kalkmama izin vermediler sonra kalktım ilaç felan vermediler bişey de demediler hiç
Pnrdrsn Nur67 doğrudur. Sıvı veriliyor tuplerden geçişi izleniyor. Basit bir işlem ama canın yanmasın biraz toparlansin rahim. Derim ben. Antibiyotik vermediyse de sen yine de vajinal temizliğine dikkat et ve 2 gün daha ilişki için bekle.🫣