Nhrr Rumuz36 ben daha yaptırmadım ama doktor bunu yaptirsan iyi olur dedi. 26. Haftada yapılacak inşallah.
Ecesunurnazperi Rumuz36 ben yaptırdım canım hatta tetanoz gibi ağrılıda olmadı doktorum tavsiye etti boğmaca hastalığının arttığını doğuma kadar bebeği koruduğunu söyledi
Swan97 Rumuz36 doktorum tek doz adacel yapılacak dedi. Yarın olacağım nasipse. İnşallah kolay atlatırım 🤲🏻
myavocado Rumuz36 adecel de tetanoz+boğmaca+difteri var. Yani tetanoz harici iki hastalığa karşı daha aşılanmış olunuyor tek aşı ile, benim doktorum özellikle boğmaca bebeği de koruyor diyerek bunu önermişti, 27-28. haftalarda adecel olmuştum.
Ecesunurnazperi Rumuz36 ben tetanoz aşılarımı tamamlamıştım o yüzden tetanoz yaptırmadım adacel yaptırdım
myavocado Rumuz36 bana doktorum sadece bunu önerdi ayrıca tetanoz yaptırmadım ama farklı şekilde yaptıran doktorlarda varmış hem tetanozu hem de bunu. O yüzden en iyisi doktorunuz ne derse ona uymak
Eylul41 Ecesunurnazperi merhaba bende olacagimda. Aşiyi nerden temin ediyoruz yaptirmama henuz 2 hafta var Tetenoz olacaktim daha once 2 defa olmustum fakat doktorum gerek olmadigini adaceli 27. Haftamda yapacagini söyledi Yan etki oldumu sizde
Eylul41 Swan97 merhabalar aşinin yan etkisi oldumu bende 2 hafta sonra olacagim aşiyi nerden aliyorsunuz doktormu verdi eczanedenmi
Ecesunurnazperi Eylul41 merhaba ben eczaneden aldım herhangi bir yan etki yaşamadım 600 küsür liraydı sağlık ocağında da aşıyı götürdüm yaptılar
Ecesunurnazperi Eylul41 karma bir aşı tetanoz defteri ve boğmaca içeriyor son zamanlarda boğmaca vakası arttığı için doktorum bebeğin koruma amaçlı yaptırdı
Duam_Liya2024 Bebek 2 aylık olunca boğmaca aşısı yapılıyor diye bazı doktorlar bunun yerine tetenoz öneriyor bende haftaya vurulacağım ama tek doz tetenoz mu yoksa adacel mi karar veremiyorum bir türlü