LaRenSu19 Zeynep9120 İlk gebeliğimde hiçbir sıkıntı yaşamadım 5 yaşına girecek bir kızım var. Ondan sonrakilerde hep bi sıkıntı oldu. Pıhtılaşmanın çıkmasına şaşırmam. Ablamda 3 bebeğini kaybetti pıhtılaşma çıktı o da sonraki 2 gebeliğinde 9 ay iğne kullandı. Eğer bende de varsa kullanayım yani birini daha toprağa veremem. 🥲
Zeynep9120 LaRenSu19 çok duydum böyle ilkinde sorun yasamayıp sonraki gebelklernde pıhtılasma yasayan kesnlkle bidaha gebe kalırsan riske atma igne yazan doktor bul kendine rapor ckarttır birdaha yasatmasn rabbim🤲🌸
LaRenSu19 Emiooo_ Ben dün tekrardan hamile olduğumu öğrendim. İlk muayenede tekrar soracağım. Birini daha toprağa vermek istemiyorum. 😥
edali777 aynı sonuç bende de var doktorum işi şansa bırakmadı. gebeliğimin 8. ayındayım birinci ayından beri aspirin ve iğne kullanıyorum. içim de rahat her türlü önlemi aldım diyorum 💜 gebelik durumunda birkaç doktorla görüşmeniz çok daha iyi olacaktır
Sinem0135 LaRenSu19 benum sadece mthr iki genim heterezigottu pai olan da 4g/5g di perinotolojı uzmanıyla görüştüm. Farklı bir tedavi uyguladı hamile kalınca buna ekstara olarak da kan sulandırıcı hap kullandım 32 haftaya kadar. O da bebek için değil sebın için dedi . Perinotolojş uzmanıyla görüş canım . Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻
LaRenSu19 Bugün gittiğim doktorum clexane iğne verdi 😊 Bebek için değil pıhtı sana atmasın diye veriyorum dedi