Zeynep9120 LaRenSu19 cogu doktor der canımm benm cocgumun kalp durmasına bile bu sebeb degıl dediler kullanmana gerek yok dyen oldu hcbrnı dnlemedm baska doktor gene kalbi durur kesnlkle kullancaksn dedi öylelikle basladık 🥲
LaRenSu19 Zeynep9120 İlk gebeliğimde hiçbir sıkıntı yaşamadım 5 yaşına girecek bir kızım var. Ondan sonrakilerde hep bi sıkıntı oldu. Pıhtılaşmanın çıkmasına şaşırmam. Ablamda 3 bebeğini kaybetti pıhtılaşma çıktı o da sonraki 2 gebeliğinde 9 ay iğne kullandı. Eğer bende de varsa kullanayım yani birini daha toprağa veremem. 🥲
Zeynep9120 LaRenSu19 çok duydum böyle ilkinde sorun yasamayıp sonraki gebelklernde pıhtılasma yasayan kesnlkle bidaha gebe kalırsan riske atma igne yazan doktor bul kendine rapor ckarttır birdaha yasatmasn rabbim🤲🌸
LaRenSu19 Emiooo_ Ben dün tekrardan hamile olduğumu öğrendim. İlk muayenede tekrar soracağım. Birini daha toprağa vermek istemiyorum. 😥
edali777 aynı sonuç bende de var doktorum işi şansa bırakmadı. gebeliğimin 8. ayındayım birinci ayından beri aspirin ve iğne kullanıyorum. içim de rahat her türlü önlemi aldım diyorum 💜 gebelik durumunda birkaç doktorla görüşmeniz çok daha iyi olacaktır
Sinem0135 LaRenSu19 benum sadece mthr iki genim heterezigottu pai olan da 4g/5g di perinotolojı uzmanıyla görüştüm. Farklı bir tedavi uyguladı hamile kalınca buna ekstara olarak da kan sulandırıcı hap kullandım 32 haftaya kadar. O da bebek için değil sebın için dedi . Perinotolojş uzmanıyla görüş canım . Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻
LaRenSu19 Bugün gittiğim doktorum clexane iğne verdi 😊 Bebek için değil pıhtı sana atmasın diye veriyorum dedi