Lleeyyllaa evet banada öyle dedi devletteki perinatoloji amniyosentez ver öğreniriz belki down sendrom olabilir dedi ben vermedim burun kemiği göründü ense kalınlığı normal o zaman niye olsun diye düşündüm vermedim amniyosentezde binde bir düşük varmış doktorum da anlarım zorlamam dedi geçen gün gittim tıp hastanesinin perinatolojideki doktorumda amniyosentez 2. Trimesterde olur şimdi istersen kordonsentez yapalım dedi yani bebeğin kordonundan kan alacaklar ben onuda istemedim ama o doktor öyle bi şey genetik hastalıktan bahsetmedi zaten doğumuna az kalmış sonuç 1 aya anca çıkar dedi bnde önermem ama bi sıkıntı olacağını düşünmem dedi genetiktir sende minyonsun bebeğinde her yeri minyon küçük dedi Bnm baş kg karın çevresi hepsi 2 hafta geri bebeğimin ne yazık ki ilerlediği sürece bi sıkıntı yok dedi doktorum haftada 50 100 gr arası alıyor işte her hafta kontrole gidecem doktor gelişimi durursa doğuma alırız dedi böyle yani Bnm durumlar
Kopyala yapıştır yaptım 😅😅anlattım zaten her şeyi Bnm gerilik 22. Haftada başladı 2 hafta olarak detaylı ultrasonda göründü onunla beraber toplam 3 perinatolojiye göründüm hepsi geri dedi yani