Hasret3449 Socak300 oy maşallah senin az kalmış sağlıkla al kucağına inşallah benim daha çok var😄23 haftalığım ❤️
Hasret3449 Socak300 yok canım yalan almıyorlar bugün nerdeyse millet camları indiriyordu hastanenin doluydu orası millet protesto için
BusraMB senanurtn bende bedia zeynep yıldırım hanıma takipliydim bende çok memnundum ve ulaşamıyorum şuanda ona. Nasıl bir yol izleyeceksiniz siz? Benim doğumuma 1 buçuk ay kaldı, doktor ve hastane bulmaya çalışıyorum.Öneriniz var mı
senanurtn BusraMB maalesef ben de Beylikdüzüne yeni tasindim evlendigimde, dolayisiyla tanidigim bildigim bir yer degil, Burcu hanima da tavsiye uzerine gitmistim. Siz hastaneyi mi aradiniz yoksa doktor hanim sahsi numarasini vermis miydi size
BusraMB senanurtn Benimde durumun aynı, evlendim geldim bedia hocayı tavsiye üzerine bulmuştum. Hastaneyi aradığımda kapandığını öğrendim. Hocanın numarasını bulmak için çok uğraştım ama ulaşamadım :(
senanurtn BusraMB ben Burcu hanimi Instagramda arattim buldum Beylikdüzü Kolana gecmis, 4 Kasım günü basliyormus. Siz de bir bakin belki doktorunuz baska bir yerle anlasmistir bulursunuz
Happyka Istanbul Reyap hastanesinden şikayetçi olmak istiyorum Ben de orada doğum yapmıştım 2021 de. Nereye şikayet etmem gerekiyor bilen var mı
nur233 senanurtn şu listeye Allah’ın izniyle Esenler Avicennayıda eklicekler az kaldı bize yapmadığı zulüm kalmadı onların ..