myangelson Beybyi mercimek çorbası Fırında tavuk patates pilav yapıp yapmamakta kararsızım Salata İçecek
Srp53 Beybyi etli nohut, pirinç pilavı, tarhana çorbası, cacık. Allah bereket versin adam olana çok bile 😀
AnayimBenAna_ Beybyi domates çorbası biber dolması Salata Yanına bişey daha yapasım var ama ne yapsam bilemedim
Minnaksever Beybyi biraz hazır pizza vardı buzlukta yanına fırında patates biraz da makarna 🫣 2 gündür felaket kol ağrısı çekiyorum sabah 5te acildeydim bu kadarı iyi bence çocuk olmasa onu da yapamam
Mavi1638- Ya siz turkler ne kadar yemek yapiyonuz bir öğunde ben azeriyim biz sadece bir yemek yapariz mercimek çorbasi yapsak, patetes yapsak ylniz birin ederiz her defa o kadar yemek yapmak zor olmuyomu😁🤭
Beybyi Mavi1638- haaahaa gerçekten öyle bı yemek yapınca yanına mutlaka cacık, çorba,salata da bı şey yapıyoruz burda bı yemek yapınca yanına pirinç bulgur yakisiyorsa onu da yaparız 😃
Rabiamina Mavi1638- hamile olduğumuz için beslenmeye özen göstermemiz gerekiyor. Günde 3 öğün beslenmeliyiz. Genelde çorba yanına sulu yemek yapınca doymak için mecbur ekmek yemek lazım. Ekmeği de hamilelikte fazla tüketmek iyi değil
Buglem_38 Mavi1638- aslında dogrusun ama benim eşim çeşit seviyor görsele çeşide bayiliyor mecbur iki üç çeşit yapıyorum bende o istemese ama tek çeşit ve salata yeterli 😅