Mrvmrvmlh Kızlar bebeğim bugün tam bir aylık oldu spinal sezeryan oldum ama hala sızlıyo yanıyo karnımın içleri sizde de aynı mı yoksa ben mi toparlanamıyorum bi türlü merak ettim 🤷🏻♀️
myavocado Mrvmrvmlh benim 55. Günüm tabi giderek azalıyor ama hala dikişlerin kenar kısmı sızlıyor, özellikle eğilip kalkarken bebeği kaldırırken karnımın içi acıyor benim de. Doktorum 40gün kontrolünde normal dedi, 3-6 aya kadar bu şekilde acıyabiliyor dedi😑
Adenmom_ Mrvmrvmlh ben de 51 gün oldu genel anestezi ile oldum ama öncesinde 4 kez spinal için belimden iğne denendi ödem yüzünden bulamadım dedi inan ki dikiş açımı geçtim belim hala ağrıyor o kadar pişmanım ki keşke direk genel anestezi isteseymişim , ama dediğiniz gibi ara ara özellikle ağır kaldırdığımda veya biraz ayaklarımı üşüttüğümde ağrı ve sızlama hissediyorum
Mrvmrvmlh myavocado ya normal o zaman bende doktora gitmeyi bile düşündüm tekrar kenar kısımları benimde aynı acayip acıyo yatıp kalkarken eğilip doğrulurken bebeği kucağıma alırken yavaş yavaş kuruyacak demek ki içte ki yara 😕