kahvesever__ Havalar çok soğuk 🥶 Yağmur ☔️ yağıyor sürekli evdeyiz hep çocuklarla temizlik yemek derken akşam oluyor sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz 😊
Smyrmz kahvesever__ geceden beri yağmur yağıyor en sevdiğim havalar 🥰 bebişin gelmesini bekliyoruz 🐣💛
XBurcuburcu kahvesever__ buz gibi oldu buralar. Gripte olduk üstüne dinlenerek geçiriyorum ayrıca 6+1haftalık hamileyim bol c vitamini ve zaman çok yavaş geçiyor 😊🙏
Busrademirci71 32+4 deyiz ve makat ağrısı yaşıyorum aranızda bu haftalarda böyle hirsey yaşayan varmı birde karın ağrısı var tabi
Rukiisss Busrademirci71 bende karın ağrısı yaşıyorum dönemiyorum ağrıyor dönünce başım çok ağrıyor ve kalbim hızlı hızlı çarpıyor rahatsız ediyor beni
Busrademirci71 kahvesever__ nasıl geçti acaba şuan 34+1 deyiz ve organlarim sıkışıyor sanki nefes alamıyorum aciyo
Busrademirci71 kahvesever__ ayy ne güzel gozunuz aydın Rabhim hayırlı evlat eylesin darısı bizlere insaAllah hayırlı bı şekilde
Busrademirci71 Rukiisss hiç sorma canım agrilarin biri bitmeden diğeri basliyo şimdide sanki organlarim sıkışıyor gibi oluyo aciyo resmen hertarafim