melossss2906 Hamileliğin ilk haftalarında yoğun saç dökülmesi yaşayan var mı? Aşırı dökülüyor saçım saçımı kestirsem düzelir mi hormonal birşey midir sizler yaşadınız mı hanımlar
Ceren_3333 melossss2906 ya ben şuan 17 haftalığım hayatımda böyle saç dökülmesi yaşamadım, ayrıca saçlarımda kısa. Hormonel sanırsam yani tutam tutam geliyor evde heryer saç. Asla dökülme yaşamazdım
Mejsa melossss2906 ilk zamanlar çok dökülüyor ama sonrasında hiç olmadığı kadar gürleşiyor o da doğumdan 4 ay sonra dökülüyor eski haline dönüyor saçınız diyorlar tamamen hormonsal yani. Ben de şok oluyordum normalde de dökülürdü ama artık top top saç topluyordum her yerden doktor böyle söyledi
melossss2906 Ceren_3333 inanın benimde öyle artık saç süpürmekten bıktım örüyorum sürekli açınca da dökülme hemen oluyor
4147 Ben de 16daykm ve çok dökülüyor. Normalde saçlar güçleniyor çoğalıyor diyorlardı bende mi sorun var diye düşünüyordum
melossss2906 Mejsa bende öyle sürekli saç topluyorum 😂 inşallah öyledir ya kişiden kişiye de değişir normalde de dökülme yaşardım ama bu biraz garibime geldi😂