2418 Duruu3 anaaa nasıl cesaret ettin kizzz benimde biri 4 yeni girdi biri 3 ay önce 2 ye girdi kaç haftalık hamilesin diğerlerinin cinsiyeti ne
Duruu3 2418 resmen aynı oğlum Ekim 12-4′e girdi kızım Kasımda 2 oluyor az kaldı 13 haftalık hamileyim bunu da doktor erkeğe benzetti bakalım vallahi sürpriz oldu canım hiç haberim yoktu 7 haftalıkken öğrendim
2418 Duruu3 sen yine hamilesin canım benim daha birşey yok ortada sprail vardı çıkarttım daha yeni bu ay olurmu gebelik bilmiyorum 1 Kasım adet tarihim
ecrinnn1907 Duruu3 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah 🤲 kardeşim benimde 3 ay kaldı 4 CÜ geliyor 🙈🙈
01Hacer01 2418 3. Hamileyim doğduğunda büyük kızım 12, küçük kızım 10 yaşında olacak, çok fazla yaş farkı oldu o yüzden tek büyümesin yavrum 4. Yü de düşünüyorum ☺️😄
2418 Emferr çok üzgünüm bugün duyduğum en üzücü şeydi şefaatçi olacak Allah’ım izniyle sana rabbbim hayırlı sağlıklı Salih evladlar versin güzelim
ecrinnn1907 Emferr benim ilk bebeğim doğdu 3 saat sonra öldü 😥😥Rabbim 3 tane daha verdi şimdi 4 cu olacak korkma Rabbim hakkımızda ne hayirsa onu nasip eder
2418 Cennetkusu192 ayyyyyyy kaç yaşındasınız cinsiyetleri nelerdir benim 4 ve 2 yaşındalae hamile değilim ama istiyorum cesaret edemiyorum
Cennetkusu192 2418 32 yasındayım ıkı kızım suan ogluma hamileyım valla uc numara yı bıraz gec dusunuyorduk ama amh değerim 00.1e inmiş erken menepoz olunca olacagı varsa olsun ılerıde pişman olmayalım dedık elhamdülillah oldu🤲
Duygu1881 2418 Rehberlikten şey duymuştum araları en fazla 5 yaş olsun öbür türlü tek çocuk gibi oluyor çocuklar bazen bu da zararlıymış. Mesela abla büyük küçük ablasını istiyor o da arkadaşlarını 😂 bakalım şimdi 5 yaş olucak nasıl yapıcaz ❤️
Dyg61 Dyg61 şartlarınızı bilmiyorum ama büyüğü okula başlasın şuan oğlum birinci sınıfta okula gidip gelmek kızımla bile zor oluyor bebiş olunca nasıl yapıcam bilmiyorum