defnevedoruk en iyi erken gebelik testi hangisi kızlar? haftaya test yapacağım alayım da haftaya kadar anca gelir. elimde bir tane prodoctor var sadece
mmedinestlms defnevedoruk predictor early oda çok iyi ama biraz pahalı uygun bir şey net sonuç kuruma çizgisi yalancı çizgi göstermesin istiyorsan kesinlikle prodoctor iki gebeliği mi de bu test sayesinde öğrendim varsa var yoksa yok net sonuç gösteriyor
Bigsecret3 defnevedoruk prodoctor cnm predictor early erken gebelik testi de var ama o biraz pahalı bu iki marka yalancı pozitif ve kuruma çizgisi vermiyor
mmedinestlms defnevedoruk ikisi de aynı sonuç veriyor ama ben prodoctor Alman taraftatıyım ilk gebeliğimde 4 gün kala ikinci gebeliği mi 6 gün kala öğrendim bu test ile boşa para verme ikisi de net gösteriyor sonuçta
defnevedoruk mmedinestlms tamam cok teşekkür ederim simdi baktım yine ne olur ne olmaz 1 değil 2 tane alacağım ☺️
mmedinestlms defnevedoruk aynen bende her ihtimale karşı elimde fazladan bulundurdum ama çok bekletme idrarda denilen süre de yap
defnevedoruk mmedinestlms prodoctoru internetten aldım, predictoru soruyorum onun yorumları internette hep kötü de