mucizemgelsin Hanımlar selam bu gebeliğimde midem neredeyse hiç bulanmıyor günde 1-2 kere anca bulanıyor. Benim gibi olan var mı???? Korkmaya başladım ya bebeğimn kalbi durduysa falan diye.. 7-8 haftalık arasıyız
mcansu mucizemgelsin bulantı işi de diğer belirtiler de gebelikten gebeliğe değişir kimi hiç belirti göstermeden tüm süreci geçirir kimiyse doğuma kadar belirtilerle gider sadece bebekle ilgili ileriki haftalarda hareketi olmazsa doktora görünmen gerek hareketleri aktif hissetmeye başladıktan sonra
Siyahzadee mucizemgelsin kız şükret 30 haftalık hamileyim hala bulantı için hap kullanıyorum serum takiliyorum
Nurcanyokus6 Iremkoko bencede benimde ilk gebeligimde kaçıncı haftada başladığını bilmiyorum ama ilk üç ay erdeste berbat geçmişti mide bulantısı dan syan4+6haftalik hamileyim henüz mide bulantısı başlamadı umrumda başlamaz 🤲🏻
Meriikoo Ben sırf benim neden midem bulanmıyo diye doktora gitmiştim🥹 hiç korkma, hatta midemiz bulanmadığı için çok şanslıymışız ❤️❤️
Pelinaltnl mucizemgelsin Allah’ın sevdiği kulusun sus nazar degirme bence ben 18 haftaya kadar yataktan bile kalkamadım bulantidan ilaçla kendime geldim
mucizemgelsin Pelinaltnl Bende ilk gebeliğimi prilamla geçirdim düşük oldu :( bu gebeliğimde dehşet bir bel ağrısı var
Pelinaltnl mucizemgelsin çok dikkat et güzelim sağ salim sağlıkla al kucağına inşallah yorma hiç kendini❤️
Cnhavva mucizemgelsin benim baslarda sadece kokulardan tiksindigim icin bulantim oluyodu ama rahattim koku almayinca sonradan hassaiyetim gecti bi haftadir rahattim 9. Haftamdayim sabah bulantilarim yeni basladi diyebilirim
Ozgeee22 mucizemgelsin midem hiç bulanmadı hiç kusmadım çok şükür kişiden kişiye göre değişiyor bence. 2.trimesterda gebelik reflüsüne bağlı mide yanması ve bulantı hissiyatı oldu sadece
2bebekanne mucizemgelsin lütfen şükret endişeleniyorsun anlıyorum ama yemin ederim bir nazar değer daha kendine gelemezsin. İkinci gebeliğim bu benim ilkinde 9 ay çektim. Şuan 2 ay kaldı doğumuma bundada hala çekiyorum Allahım kimseye bulantı kusma vermesin hamilelikte çok çok coooookkk zorrrr.
gizemmege mucizemgelsin kız bende öyleydim hatta o kadar normaldimki hamile olduğumu unutuyodum sürekli o kadar belirtim yoktu şimdi 30 haftalık olduk mide yanması mı halsizlik mi hareket kısıtlılığımı hepsi var 😂
ozlemsndl1 mucizemgelsin başlarda yaşadım ama bir müddet sonra kesildi mide bulantılarım. Hiç olmayanda var doğurana kadar midesi bulananda.