gul24y Ben normalde sade olan vir folik asit kullandım şimdi beş aylık oldu bebeğim ama omega içerikli olduğu için şimdi bunu kullanmayı düşünüyorum
Simisis 12 haftaya kadar folik asit 12 haftadan sonra ocean mummy kullanmaya başladım şuan 26+1 haftalığım doğuma kadar kullanacağım sanırım. Folik asit ile ilgili kafamda soru işaretleri vardı doktor alınması gereken miktarda var içerisinde fazla doz alırsan zararlı dedi ama şimdi demir ilacı yazdı onda da folik asit var çok kafa karıştırıcı bir süreç
Mrvsmt2502 Hurim multivitamin bebek için değil zaten annenin kan değerlerini normal tutmak desteklemek için
PinkBerryy 12.haftaya kadar sadece folik asit kullandım, 12’den sonra ocean mummy, gyno ferro ve devite başladım doktorumun önerisiyle
gul24y Ben de normalde 20.haftaya kadar folik asit kullandım ama çok fazla omega tüketimi yapmadım için o vitamini burdan alayım diye bunu kullanmaya başlayacağım doktora da folik asit kullanmaya devam edeyim mi diye sordum bence kullan dedi onun bir zararı yok dedi