Nagifa Arkadaşlar 25 haftalık hamileyim. Grip oldum 1 bardak ıhlamur içtim. Araştırdım vs ama yine de insanın ici rahat etmiyor. Bisey olur mu içen var mi
Rabiaaaa Nagifa bende grip olmuştum eczacıya sorup içtim günde bir bardaktan sorun olmaz diye biliyorum
Nagifa Handeaslan39 bak koyamıyorum maalesef bal bana yasak ama limon koydum. Yine de bitki diye korktum doktoruma sıraladığım için gerçi arastirdim da insanın ici rahat etmiyor işte sevindim şimdi 😊
Nagifa Sinemm çok teşekkür ederim ya bende bisey olmaz diye araştırdım 2 bardak. Ama insan takıntılı olmasın çok sevindim yazınca siz.
lkayRazgatLolu Nagifa hatta defne yaprağıda çok iyi geliyor. Onunda sınırı günde en fazla5 bardak diye okumuştum. Yani sıkıntı yok🤗
Nagifa Handeaslan39 suyum fazla olduğu için doktorum 1 ay diyet vermişti listede tatlı türünün içinde balda var. Neyseki cuma günü kontrolümüz var.
Handeaslan39 Nagifa anladım canım o saman koyma sade iç ben ilk gebelıgımde çok hasta oluyordum grip hep içiyordum ıhlamur
Nagifa Rabiaaaa ay o hormonlara diyecek laf bulamıyorum zaten. Biraz rahat olmak lazım aslında da işte yapımda yok 🤗