Asli98- Rojin__321 başta sabah akşam kullandım daha sonra sadece geceleri ama bunu nasıl kullanmam gerektiğini duruma göre doktorum ayarladı
Semam Rojin__321 Ben günde 2 kullaniyodum. Ama bi arkadaşıma günde 3 kullan demişlerdi. Doktoruna bi danış istersen 3 alabiliyorsan 3 kullan 😊
RiRi22 Bazı doktorlar sabah akşam veriyor. Bazıları da sadece gece yatarken. Ya ağızdan al diyorlar ya da fitil fitil olarak. Bu soruya burda net cvp alamazsın doktorun ne derse öyle kullanılacak.
Rojin__321 RiRi22 doktorum bişey demedi vajinalden kullanıyorum günde iki defa ama kanamam ilacı kullanınca azalıyor kahverengi olur bir müddet sonra kırmızı oluyor dedim acaba etkisi gidiyor ondanmi
Rojin__321 Semam doktorum kaç kere kulanman gerektigini söylemedi ilacı alırken 2 defa kullanılması gerektiği yaziyordu
Bsrkcn Rojin__321 benim rahim ağzı 26mm olduğu için önlem amaçlı kullanmamı önerdi doktor. Kanamam yoktu
Bsrkcn Bsrkcn Rojin__321 kullanırken benim düştüğüm hataya düşmeyin mümkün olduğunca alttan ileri itmeye çalışın ve bir saat uzanın. Yoksa ilaç eriyip geri geliyor. Fitil olarak daha etkili olduğunu duymuştum.
Bsrkcn Rojin__321 geri gelmesi normalmiş doktoruma sordum. Ama siz yine de kullandıktan sonra muhakkak uzanın
Rojin__321 Bsrkcn kulandiktantan sonra 1 saat uzanmaya çalışıyorum ama zaten gün boyu uzanıyorum bı lavaboya kalkıyorum kanamam azaldi