Tgball maviskokiz testlerle hiç takip etmedim. Adet döngüme göre uygulamada 14 Ekim gözüküyordu yumurtlama günü
gunesveguney Tgball yaaa hayırlı olsun 🤍🤍 Bende de birebir aynı belirtiler var bat 27 düne kadar yaptıklarım negatif çıkmıştı umarım pozitife döner
Tgball gunesveguney çok teşekkürler 🩷 umarım siz de pozitifi görürsünüz. Benim şaşırtıcı şekilde erken belli oldu. Normalde adet geçtikten 4 5 gün sonra çok net şekilde belli oluyor . Haftaya kadar sizin de güzel haberlerinizi almak nasip olsun🙏
mervub gunesveguney benimde ayni ama acaba stresten mi diyorum. Gogus hassasiyetimi stresten yapamam ama bakalim insallah guzel haberler aliriz. bat 27 dune kadar hep negatif bugunde yapmayacagim artik bekleyecegim negatif gormekten yoruldum
gunesveguney mervub bende düne kadar negatif gördüm bat 27 fazla test olunca yapasım geliyor ama yapmayacağım hayırlısı bakalım
Merve8155 Esrakrc kan verdiniz mi kesin sonuc olurdu benimde ilkten bir sey yoktu sonradan boyle oldu ama emin olamiyorum
Esrakrc Merve8155 yok vermedim ama adette olmadım bekleyeceğim çok yıpranıyorum sonra testte ikinciyi net görene kadar kan vermem bekleyeceğim y
Blmbyrk defnevedoruk geçen ay atmışsınız bunu yok demişsiniz ama silik çıkmış kimse uyarmamış şuan gebemisniz