Bglmmrn Kızlar merhaba 3 4 5 Ekim orta 6 7 8 9 Ekim yüksekti uygulamaya göre hepsini değerlendirdim sabah kaset test yaptım negatif çıktı kan versem çıkar mı acaba 🤦🏻♀️😔
Canimbalim Bglmmrn yumurtlama gününde birliktelik sonrası 8 gün içinde kanda çıkıyor diyorlar fakat acele etmenizi tavsiye etmem varsa öğrenseniz bile beklerken insan çok stres oluyor
Zeynepgmsbs61 Bglmmrn bence adetin gecikmesini bekleyin en azından 3 gün geciksin sorna bir daha kan verin kesin sonuç anca öyle olabilir rahat olursunuz 🙂
Bglmmrn Canimbalim zaten şuan avarsa son adet tarihine göre 3 haftalık 1 hafta tek bekelmis olacak tabi varsa 😊
busraergen0 Bglmmrn Adet gecikmesinden sonra yapılan kan ve kaset testlerde sonuç alırsınız. Benim 15 gün gecikmem oldu ve kan testi yaparak öğrendim. Kaset testlere güvenmiyorum 🤷🏻♀️
Bglmmrn adatuna yok yine uzun bı süre ara veririm oğlum 2 yaşında demek nasip değilmiş oyuzden beklerim
Bglmmrn busraergen0 zaten bir oğlum var 2 yaşında 2 ay denedim olmadi yine bı ara vermeyi düşünüyorum