Glnrskr Betuladgzl Ağustos ayında yaptırmıştım ben 1650 liraya. İnstagramda miraynakısdekor dan çok memnun kaldım.
Mervedezz Birbebekikiyetiskin artık yaza giydiririz inşaAllah müslinleri. Şimdiden güzel alışverişler diliyorum gönlünüzce olsun🥰
123tazeanne gunom Bu sayfadan almayın bence ben aldım ama terliğin biri büyük biri küçüktü üstüne birde defolu üründü hastane çıkışı koluna yıldız dikmişler alakasız alakasız eldivende eksikti mesajıma dönmediler bile
gunom 123tazeanne bilgilendirdiginiz için çok teşekkür ederim bunu sadece örnek olarak attım bu tarz alicam diye.o sayfayı düşünmüyorum yinede çok teşekkür ederim sağ olun ❤️
Boncuk15 Miniklerinannesiyim daha önce yazdım size sayfaya baktım çok güvenilir gelmedi siz ödemeyi nasıl yaptınız aynı sayfamı acaba çok uygun bende yaptırmak istiyorum
Miniklerinannesiyim Boncuk15 ben ibana atmıştım fazla paylaşımları yok ama arkadaşımda bende memnun kaldık cok şükür dolandırılmadık🤭
Mercan0652 Semakantar bende sendenim sapsade bişey giydircem bende üzerinde sadece hello yazan küçük bi koalacık vaarr 🐨
1prens_1prensesannesi_ Kayraninnannesi ![] Çok abartmadan sade bir şey aldım bende henüz 16 haftalığız bir tane daha alırım belki şimdilik bunu aldım ♡