aslaninannesi7 Ays789 17+3 de başladı seyirme şeklinde pıt pıt. 20. Haftalıkken çok netleşmeye başladı. Şimdi 25 haftalık olduk oğlumla maşallah şükür rabbime kıpır kıpır sese falan çok duyarlı 😍 en kısa zamanda başlar sizinkide 😍
Handemhmt Ays789 ilk hamileliğimde 18-19 haftalıkken göz seğirmesi gibi hissettim. Şuan 16 haftalık 2. Bebeğime hamileyim sanki o zaman ki hissettiğim hissi yine bugün hissettim 😍
seyma0661 18+2 yani bugün hissettim bi sabah bide akşam sağ tarafımda pıt şeklinde saniyelik. Bebek mi anlamadım ama burda sorduğum birkaç kişi bebek dedi 🥹
Asfur seyma0661 ayyy az önce ben böyle bir şey hissettim balon patlağı gibi minicikti çok heyecanlandım ama bağırsağımdan mı geldi bebek mi yaptı anlamadım 😅 17 haftalık oldu ilk gebeliğim daha
seyma0661 Asfur en son dün öyle hissettim bebektir bence ya yeter artık hareket etsin zaten kaç haftalık oldular 🤣🤣 ama şuan adet sancısı gibi bi ağrı var alta kısmıında kasıklarıma doğru normal midir acaba
Zeynepin_annesii Ays789 İlk gebeliğimde 20 haftaları buldu. İkincide 15 haftada seğirme gibi başladı sonra baya baya hissettim.20 haftadayım dışardan belli olacak kadar tekmeliyor. 😍