Zeyneep1919 Kızlar ne durumdasınız ben valizimi gelişi güzel hazırladım temizliğimde yarım yamalak oldu 2 yaşında kızım var herşeyim eksik gibi hissediyorum hiç bir liste yapmadan ilerlediğim için mi bilmiyorum sanki herşeyim eksik gbi 😅😅 ama düşünüyorum aklıma bişey de gelmiyor yanıma biberon almayı düşünmüyorum ilk doğumumda biberon mama almıştım emzik almıştım çocuk doğar doğmaz emziği tıkmıştım ağzına tutsun diye beni 4 ay zor emdi çocuğum büyük ihtimalle emzikten dolayı bu sefer emzik aldım ama ilk 1 ay vermeyi düşünmüyorum yeter ki beni emsin mamada almadım ihtiyaç olursa hastane zaten veriyor heralde biberon koyarım belki yanıma çok kararsızım ah bu annelik delilik diye boşuna demiyorlar ya 🫠🫠🫠
Selva84 Bende 36+6 yım . 4,5 yaşında oğlum var . Valizim hazır herşeyi koydum ama benimde doğum korkusundan hiç bişeyin tadı yok . 9 ayımda böyle geçti hep stresli . Beklemedeyim bakalım ne zaman nasip olacak.
Zeyneep1919 Selva84 ya normal doğum yapmadım bilmiyorım ama bende bu sefer doğumdan çok korkuyorum ama tüm acıları unutuyoruz 2 aya en geç allh yardımcımız olsun
Zeyneep1919 Selva84 ya normal doğum yapmadım bilmiyorım ama bende bu sefer doğumdan çok korkuyorum ama tüm acıları unutuyoruz 2 aya en geç allh yardımcımız olsun
Selva84 Kocam bu ayımda kalktı evi tadilata soktu heryer heryerde. Valla anlamadım ya neye odaklanıcam ne kalacak . Ev mi doğum mu oğlum mu gündelik yemek vs . Herşey üst üste geldi sanki