Kubrasimsek58 Kızlar 2. Oğluma hamileyim bir oğlum var 2 yaşında nasipse 3 ay sonra dogumum var oğlumda o zaman 2,5 yaşında olucak bana herkes çok zor sen bittin sen mahvoldun gibi kelimeler kullaniyor benim gibi olanlar varmi gerçekten çokmu zor
seyma0661 Kubrasimsek58 çocukların her dönemi ayrı zor ve her çocuk kendine özel. Belki kardeşiyle daha iyi bi süreç olacak kimseye kulak asma bence. Bende 3 yaş olmasını istiyorum aralarında tabi ilk bebeğim çok zorlamazsa beni😂
Mrv_123_bg Kubrasimsek58 benim de neredeyse aynı iki buçuk yaşında oğlum doğumda üç yaşına yakın olcak allah kolaylık versin bizlere 🙏🏻😄
Nananan Kubrasimsek58 benimde iki yaş oğlum var 23 haftalık hamileyim ilk trimester döneminde zorluğum oldu ama eşimin desteği sağolsun güzel sağlıkla sıkıntısız atlattik şuan normal günlük hayata normal devam ediyoruz bundan sonraki süreçte de güzel geçeceğini düşünüyorum nasıl düşünürsen öyle gider yaparım diyorum eşimde destek veriyor çok yardımcı oluyor sağolsun sağlıcakla büyüsünler sanada tavsiyem kim ne derse desin aklını bulandırma evt zorluğu olacak ama geçecek güzel geçecek de rabbine sığın inanki çok güzel v çabucak geçecek herşey
DidemB Kubrasimsek58 kolay birşey olduğunu söyleyemem ama abartılan kadar zor da değil. İki kızım arasında 27 ay vardı. Güzel bi düzen oturttuk ve bizim için kolaylaşmıştı herşey. Bebek uyuyorsa etkinlik yapıyorduk. Kendim dinlenmek istediğim zaman ona oyuncakları ya da legolarla oynayabileceği alan oluşturuyordum. Akşam eşim geldiğinde sağolsun o büyük kızımla evclik filan oynar bende hem dinlenip hem bebeğe bakardım. Millete kulak asmayın kendiniz şiödiden strese girmişsiniz ama gereksiz. Bebiş doğunca beraber yön vereceksiniz herşeye. Bahsedilen kadar zor değil he tabi pembe gözlüklerde de bakılacak kadar kolay değil 🙈
Sule6767 Canım her dönemde insanlar bir kulp bulacak emin ol. Kimseye kulak aşmamanı tavsiye ederim. Çocukların her yaşta zor dönemleri mevcut sonuçta benim kardeşimle aramda 8 yaş olmasına ve çok kardeş istememe rağmen problemler yarattım yani küçükken bence daha kolay ☺️
Melissduru Kubrasimsek58 2 yaş kızım melek gibiydi 3 yaşa girdiği andan itibaren huyu değişti inanılmaz zor oldu hamileyim 14 haftalık şimdiden korkuyorum 🥲🥲
zeynosileannis Kubrasimsek58 bende hamileyim araları 2 yaş 9 ay olacak ama ilk çocuktada hep olumsuz şeyler söylüyorlardı evet zor olacak ama birçok insan bu durumu yaşıyor ilk aylardan sonra illa bir düzen oluşur insanlara bakmayın