sadbut Merhaba kızlar ben bu başlığı hem bilgilenmek hem de şu anki durumumla alakalı bilgi almak için açtım daha önce dış gebelik veya kimyasal gebelik yaşayanlar beta hcg artısınız nasıldı acaba ? Bilgi verebilir misiniz hem herkes bilgi sahibi olmuş olur Ben 2 gün arayla kan verdim 3 ündede iki katı artışım olmuştu yinede korkuyorum bilenler yazabilir mi♥️
Mervevebebegi15 sadbut kimyasal gebelikte kese bebek hiçbir oluşum olmuyor yalnızca kanda bta hcg artısından öğreniyorsunuz gebeliği 10 15 gün sonra normal adet oluyor gibi düşük yapıyorsunuz bta hcg sıfırlanana kadar doktor takibi yapılıyor dış gebelikte kese rahim içine değil tüplere yerleşiyor ve bta hcg artışları bir düşüp bir yükseliyor bildiğim kadarıyla kimyasal gebelikteki gibi istikrarlı düşüş olmuyor dış gebelik riski ve takip gerektiren bir durum kürtaj işlemiyle sonlanıyor maalesef
Harika38 Kimyasalda düzenli bir artış olmuyor bir artıyor bir düşüyor birde değer çok fazla yükselmiyor vs dış gebeliği bilmiyorum
srpk Merhaba 🌸 kimyasal gebelik geçirdim fakat bunun kimyasal gebelik olduğunu sonradan hamile olduğumda doktordan öğrendim. Kimyasal gebelikte artış düzensiz olur ve belirli bir seviyeden sonra yükselmez kayıp yaşanır demişti doktorum. Benim çok küçüktü 33 küsürdü beta HCG pozitif olduğunu öğrendiğimde. Ki 2 ya da 3 gün sonra adetten biraz daha yoğun bir kanama ile sonlanmıştı. Dış gebelikte ise bildiğim kadarı ile artış normal seyrinde ilerliyor fakat ultrasonla kese görüldükten sonra bebeğin kesenin dışında tutunmuş olduğu görülüyor.
Yarn Merhabalar, bende aynı dertten muzdaribim. Dış gebelik deniliyor çok korkuyorum. Değerlerim sırasıyla: 9 Ekim 107 10 Ekim 113 14 Ekim 302 18 Ekim 525 di sizce durum ne ? Kanamam vs yok gecikmemin 15. Günü
Mervevebebegi15 Yarn merhaba kimyasal gebelik olabilir yüksek ihtimalle 🥺🙏🏻 kese vs görmemiştir doktorunuz zaten