Bercisss Pazartesi suni sancı ile doğumum başlatılacak, açılma için meryem ana otunu kullanıp faydasını görenler var mı varsa nasıl kullandınız bahseder misiniz
Nezahatozen Bercisss ben sancılarım başladığında suya koyup inşirah suresi bildiğim süreleri okuyamayan baslamıstım öylelikle kolay gecmişti ama suni sancıyla değil
Bubu_ Bercisss suni sancı verildikten sonra squad yapın çok faydası var ben Meryem otu kullanmadım ama çok şükür kısa sürdü
Elfidaa Bercisss suni sanci takılınca biri suya atsın doğum bitince de çıkarsın. Suni takilinca da sürekli suquat halinde olun yer çekimi etkisiyle doğum hizlaniyo. Allah kolaylık versin su gibi doğum olsun inşallah 🙏🏼
Hayalimmm42 Bercisss bende de var ama daha kullanmak nasip olmadı 39 haftalık oldum artık gelsin diye bakıyorum hatta yarın dedim suya koysam acaba sancım baslarmı diye kendı kendıme çare arıyorum
Bercisss Nezahatozen benim bebeğim kilo olarak önde ilerlediği için normal sancıyı bekleyemiyoruz maalesef umarım benimde kolay geçer 🙏🏻☺️
Nezahatozen Bercisss bizimki de 2-3hafta önde gidiyor normalde 36+3 ama 38 içinde suan bakalım 40 ı beklemicez bizde
12moom Doguma girdiğim an annemler koydu suya yarım saat sonra 0 açıklık ile girdim 3 cm oldu 2 saat sonra birden 7 cm oldu acilma annemlere duayı söylemeyi unutmuştum içeriden kendim okudum
Kaddze Sakin direk suya atmayin sanciniz baslayinca atinca onemli olan o zaten kadinin sancisi baslayinca atilir suya bende yapmistim dogumumda sancim basladigi gibi annem suya koydu ama dogum olur olmaz sudan cikarilmasi gerekiyor yoksa cok kanamaniz olur
Smr28 Bercisss sümmessebila yesserahu diye bir ayet var onu tam okunuşunu netten çıkarsbilirsiniz onu okuyun kısa sürecek inş doğumunuz. benm 4 saat sancı çektim doğumda da 10 dk fln sürdü çok zordu suni sancı ama kısa sürede geçti çok şükür o duayı okuyordum arada
Latifeee77 Nezahatozen ay çok pardon ben tahminde bulundunuz sandım sizinki kızmış benimki daha belli değil
Songulkaya Bercisss ikinci doğumumda hastaneye gittiğimde hemen suya koydum ama pek faydasını göremedim acilmam hiç olmadı. Doktor rahmin çok sert dedi o yüzden sanırım