Aytac_Guven Aysedgrlikrkmz son adet tarihine gore 7hafta 5gunlukken gittim ultrason da 6hafta5gunluk cıktı bugün duydum kalp atışını
Aysedgrlikrkmz Mucizem00 aaa önce keseyi görmediniz mi 🙄 biz keseyi gördük haftaya Pazartesi kalp atışını duyacaz inşaallah🙏🏼 Rabbim sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah 🙏🏼🙏🏼🥰
Aysedgrlikrkmz GizemBulut ay yaaa biz Çarşamba 6 hafta olacak sabırsızlanıyorum ilk gebeliğim ama doktor 7 de gel dedi gitsem duyar mıyım acaba 🙄🙄
GizemBulut Aysedgrlikrkmz net duyulabilmesi icin demistir🙏 benim de ilk gebeligim . 8.haftaya kadar bekleniyor kalp atisi icin dunyanin en muthis duygusu bence bekleyin ki gittiğinizde sizi bekleyen en mucizevi surpriz ile karsilasin
Askkokuluyavrum Aysedgrlikrkmz 6+1 duydum bugün çok şükür ama kalp atışı az gibi dedi doktorum 😔😔 dk 106 atıyormuş normal de 120 ve üstü olması lazım dedi
Aysedgrlikrkmz Askkokuluyavrum erken olduğu için olabilir mi inşaallah ondandır ve hemencecik düzelir 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Bana da 7 de gel dedi
Askkokuluyavrum Vajinal muayene ile duyduk çok şükür insAllah 8. Hafta da tekrar kontrolümüz var o zaman da gorucez insAllah hem duyup hem gorucezz
Askkokuluyavrum Aysedgrlikrkmz insAllah cnmm insAllah allah sağlık versin aklım hep orda ya bişe olursa ya bişe duyarsam ya bişe hissedersem sürekli mutlu olmaya calisiyorum oda etkilenmesin diye
Aysedgrlikrkmz GizemBulut benim de ilk sabırsızlanıyorum resmen inşaallah hayırlısıyla kucağımıza alırız sağ Salim 🙏🏼🥰