fatmanurbicer Kızlar Konya’da fetal dna testi yaptıranınız varsa aranızda nerelere yaptırdınız söyler misiniz?
TugceOrak fatmanurbicer kuzum Eskişehir osmangazi Üniversite hastanesinde yapılıyor. Çok cüzi bir fiyata hem de. Ben haftamı bekliyorum gitmek için, araştır istersen
Mervevebebegi15 fatmanurbicer İzmir genetik firmasını araştırabilirsiniz Amerika’ya giden testler yapılıyor ben yaptırdım doktorumun önerisiyle
Ayse0575 fatmanurbicer şirketler hakkında çok bilgim yok ama numuneyi yurt dışına gönderen şirketlere yaptırın mümkünse. Eurofins ve panorama şirketlerini iyi diye duydum ama yine de yanlış yönlendirmek istemem. Ben genoksta yaptırdım sonucu yanlış çıkardı.
fatmanurbicer TugceOrak yolculuk yasak riskli bi gebelik içindeyim o yüzden şehir dışına çıkamıyorum canım
Zeynep1512 Ben de ispanyaya gönderen bir yere yaptırdım adını unuttum Aylin çoşkun diye bir hanımefendi ilgilendi instagramdN bakabilirsin
Zeynep1512 yazbebegiii ben tam paket yaptırdım o yüzden yüksek tuttu 19 bin civarı. Diğer paketler 12’den başlıyordu
Esraaktg3 Zeynep1512 merhaba down sendromlu mu dediler size de ondan mı yaptırdınız sonuç ne çıktı acaba
Zeynep1512 Esraaktg3 yok hayır, ikili test vs kesinliği olmayan testler fetal dna ise %99 doğru sonuç veriyor + başka hastalıklara da bakılıyor. Çok şükür hiç bir sıkıntı çıkmadı