Bigsecret3 Mucizeem__ Adet belirtisi ile gebelik belirtileri birebir diyebilir en kesin belirtisi adet gecikmesidir tabiki de ama ekstra olarak göğüs hassasiyeti bel ve kasık ağrısı bazen akıntı da olabilir ve bel ağrısı ağızda değişik tat vücut bozulması vs vs olabilir
Gamze_dn Mucizeem__ benim mesela öyleydi sabah kalkardim ağzımda değişik bir tat olurdu adetimede bikac gun vardı .Göğüslerim agrirdi bide kasıklarimda batma olurdu
Mia94 Belirtilerden birisi olabilir ama gögüs hassasiyeti ve karın veya kasıklarda ağrımsı bıçak batması tarzında şeyler en belirgin belirtilerimdi benim .
Mucizeem__ Mia94 göğüs hassasiyeti de var ama hani adete yakında o belirti olduğu için emin değilim pek
Mucizeem__ Bigsecret3 bel ağrısı biliyorsunuz zaten ortak belirti ama ağızda tat bilmiyorum bende erken daha 7 gün belki daha fazla vardır ama normalde böyle olmazdı hiç
Mucizeem__ Gamze_dn işte benim de özellikle yemek yerkeen yada yemekten sonra sanki dilimde acı tat oluyor diyorym acaba yemekten dolayı falan mı eşime sordum tadı kötü falan değil mi diye yok diyor sorun bende galiba
Gamze_dn Mucizeem__ bide ben adetim 4 5 gün kala öğrendim hamile olduğumu biraz daha bekle adete bir gün kala test yap çıkar
ftmaErn Mucizeem__ aynısı benim oldu ben hamileliklerimde hep o tatla anladım bide adetime bir hafta kala şiddetli kasık ağrısı oldu sonra o tatda olunca bnde bişeyler var dedim ve adetime bi gün kala test aldım evde yaptım çıktı