Zuluss Kızlar şeker ölçümü için 75 glikoz içeceği içtim kan verirken içirdiler eve geldim ertesi gün karnım küçülmüş gibi olabilirmi ondan acaba
nununundunyasi Zuluss nasıl ki iki dilim baklava yedikten sonra karnınız küçülmüyorsa 75gr lık bir glikoz yüklemesi karnınızı küçültmeyecektir, kuruntu yapıp iç huzurunuzu bozmayın 🥰
kindacute Zuluss gaz varsa inmiştir ya da bağırsakların boşalmış olabilir, başka da bilemedim canım. Bana da oluyor ara ara karnım küçülmüş gibi geliyor. Öyle denk gelmiştir bence
Zuluss Bhrdnz dünden beri karnım küçüldüğünü hissediyorum ondan önceki gün doktora gitmiştim şeker testi yaptılar ama şu an karnım sert dolgun gibi gelmiyor bana hafif gibiyim acaba suyummu azaldı benim akıntımda olmuyor su nasıl azalırki
Bhrdnz Zuluss ya şekerli içecek gaz yapar şişkinlik giderse size öyle gelir maximum bu olur diye düşünüyorum siz bir rahatsizlik hissediyorsanız o başka bir şeyle ilgili olabilir şekerli içecekle alakalı degildir içiniz rahat edecekse doktora görünün
Zuluss nununundunyasi ne bileyim insan endişe ediyor 10 yıl sonra hamile kalınca tedirgin oluyor insan
nununundunyasi Zuluss çok haklısınız endişe etmekte hamilelik bunu gerektirir ☺️ sağlıkla kavuşun epey sevindim uzun bir bekleyişin ardından olunca 🥰
Zuluss kindacute inşallah öyledir evdekiler yok aynı diyor ama benden iyimi bilecekler karnımı günde bin defa elliyom konuşuyom