Melek_cebrail Kızlar bebeğimin kilosu 2 hafta geriden geldiği için sezeryan gününü erkene çektiler 2.ci sezeryanım olacak arada 14 sene var korkuyorum tavsiyeleriniz neler
En_Naz Melek_cebrail hiç korkma çok rahat güzel geçiçek emin ol tabiki sezeryan zorluğu olucak ama bi kaç gün benimde kızımla oğlum arasında 14 sene var çok rahattı şimdi oğlumla şuan ki hamilelik 4 sene ben de bundan korkuyorum bide öksürük var bende şuan
Unzle46 Melek_cebrail cnm ben 15 sene sonra 3 sezeryan oldum korkma spinal.olacaksan yanına kahve al Nescafe sade iç faydasını görürsün ben spinal.oldum maşallah sübhanallah su gibi bı doğumum oldu yani oku duanı yat masaya ve 3 sezeryanim olduğu için tuplerimde bağlandı 🙂
Melek_cebrail En_Naz bende grip ve öksürük başladı bu gün tekrar doktorumun yanına gidecem ne diyecek bakalım
Melek_cebrail En_Naz gittim belden uyuşturulursa bi sıkıntı olmaz dedi anestezi canım salı günü kesin sezaryen olacam
En_Naz Bende bugün anestezi doktoru ile görüştüm pazartesi de kısmetse sezeryana alacaklar bana da aynısını dedi belden bişey olmaz sonrası biraz dikişlerin acır ama korkulacak bir şey yok rahat ol dedi