Aysgll1 Eşim hafta sonu üşütmüştü, dün de ondan bana bulaştı sanırım. Burnum akıyor gözüm yaşarıyor. Doktora gitsem parol verecek. Ihlamur nane limon dışında başka ne kullanabilirim çabuk atlatayım 🤧
yeni_anne2 Aysgll1 canım sıcak suya limon sıkıp sıkıp doğrayıp att limonları sabah aksam ic ben ıkı gune ıylestım gecmıs olsunn
Gamzeli-annee Aysgll1 bi bardak sıcak suya yarım limon sık bir tatlı kaşığı bal koy yatmadan iç canım terletiyo kalkınca bi duş al ben öyle hafiflettim
AnayimBenAna_ Aysgll1 tavuk suyu çorba yap onu iç ılık ılık limonlu su iç. C vitamini al bolca mandalina ye meyve ye. Onun dışında tuzlu suyla gargara yap burnuna çek. Ben doktoruma sormuştum suda eriyen redoxon kullanabilirsin demişti o da iyi geliyor.
Aycaunalsimsek Aysgll1 bol limonlu karabiberli tavuk suyu çorbası için. Bol bol c vitamini tüketin. Portakal mandalina, nar gibi. Ihlamur çayı tüketin bol limonlu ballı şifa olur inşallah geçmiş olsun 🫶
Aysgll1 yeni_anne2 Gamzeli-annee AnayimBenAna_ Aycaunalsimsek çok teşekkür ederim önerileriniz için deniycem hepsini