Mervemeryem Mevaninannesiii 20 haftadan 24 hafta arasi canm cok gzl oluyor net bi sekilde goruosun bide cd veriyolar izliosn cok gzl bi duygu
Mervemeryem Mevaninannesiii insallah gorursun canim cok gzl bi duydu ben aglamistim ama renkliye girerken tatli biseyler ye bebek uyanik olsn ben unutmustum yemegi heyecandan bnmki uyuyodu uyaniodu esniyodu cok gzl bi duygu en kisa surede sende yasicaksin
Mevaninannesiii Mervemeryem 🤗önerin için çok tşk ederm canım yapacağım mutlaka. Sürekli gttiğin doktor mu verdi renkliyi. Yoksa başka yere mi gidiliyo
Mervemeryem Mevaninannesiii surekli gittim doktor var ama hastanede bunu ceken doktor ayri oluyor oraya yonlendiriyor arayip randevu aliyorsun 1 hafta onceden bazen yer olmayabiliyor canim
Esra7261 Minik_Hanim işlemin adı renkli değil. Detaylı ultrason. Renkli olup olmaması hastane de ki ultrason cihazına bağlı 😊
Mervemeryem Minik_Hanim canim doktor muayne ederken renkli gosterio bazen ama onun ciktisini ve cdsini almak icin detayliya girmen gerekiyor
Mevaninannesiii Esra7261 4D ultrason ile ayrıntılı ultrason aynı değildir. Ama halk arasında böyle bir anlayış gelişmiştir. Çünkü ayrıntılı ultrason sırasında bebeğin 4D görüntüsü de alınır.
Minik_Hanim Mevaninannesiii Esra7261 Detaylidan bahsetmiyorum :) cinsiyet için sabirsizlaniyorum 4d de daha rahat görünüyor mu görünmüyor mu ?
sedzaa Bna da ayrintili ultrason icn gün verecek çarşamba gunu doktorum gormek için sabirsizlaniyorum oğlumu😊