Dilankrca Arkadaşlar nub teorisini bilen kişiler tahminde bulunabilir mi acaba kimisi pozisyon uymuyor dedi 12+2
Iraz 10+5 kızlar şu iki parlaklık bana ayak gibi geldi onun altindki dikmi yatsimi anlamadım yani ben böyle yorumladım yanlış mı bilmiyorum bilenler lütfen yorum merak icerisindeyim 💕
Defnezumramom Iraz banada nub teorisine göre erkek geldi bacak yerinde çıkıntı oluyor erkekte bana kız dediklerinde 13te fotoya baktım nub teorisine göre erkek dedim 21de erkek çıktı ama böyle değildi dediğim gibi çıkıntı vardı orda
Anne2829 Iraz bana erkek gibi geldi yüz çene yapısında ama bacak arası çok belli olmuyor sağlıkla kucağınıza alın ☺️
Iraz Dilankrca ay öylemi ya sağlıklı olsun da inşallah bir oğlum var Allah herkesin gönlüne göre versin 🌸
Kmsl001 Dilankrca  Bana da bakar mısın canımmm🩷
Iraz Serapazraege ya gerçekten mi Allah’ım sağlıkla nasip etsin inşallah neye göre yorumladiniz çok merak ediyorum ❤️💖
Iraz Defnezumramom benimkinde yokmu canım çknti ay siz genelde bilmissiniz ama kafa yapısını bilmiyorum nubdanda anlamıyorum 1 oğlum var Allah’ım herkesin gönlüne göre versin siz anliyorsaniz siz bakın dedim
Dilankrca Defnezumramom en yukarda benimde var bakarmısınkz acaba formu ben açtım ben dışında herkesinki cevaplanfı :(((