Kaossever Kızlar yumurtlamanın üzerinden 17 gün geçti bugün silik test üzerine kan verdim 17.77 çıktı değer düşük mü bebek küçük olduğu için mi acaba yardımcı olur musunuz ? 😌
ayssss1 Kaossever iki günde bir kan testini aynı yer de tekrarla canım takip et iki kat artması gerekiyor
_haticeeee_ Ben 13.75 ile öğrenmiştim 2 günde bir artışı takip edin değeriniz gayet normal daha çok küçük :)
Kaossever _haticeeee_ Ya çok teşekkür ederim düşük çıkması tedirgin etti ama 17 gün oldu yumurtlamaya demek ki doğal 🥰
_haticeeee_ Bigsecret3 tabi ki güzel değeriniz 2 günde bir takip edin duruma göre doktorunuzla görüşün benim ki 13.75 iken bana doktorum direk ocean mummy vermişti bebeğin tutunmasına yardımcı oluyormuş keseyi 2500 3500 arası görebiliyorsunuz :)
Bigsecret3 _haticeeee_ evet şuan doktora gitmedim haftaya çarşamba kontrolüm var o gün gideceğim dün verdim kan testini elimde folik asit vardı bende bugün başladım direk
Kaossever _haticeeee_ Ocean mumy sağlık ocağında yazar mı doktor acaba ? Bende başlayım yarın direk ☺️
_haticeeee_ Bigsecret3 her folik asiti önermiyorlar canım sağlık ocağında ki doktoruna bir danış istersen
Bigsecret3 _haticeeee_ ya bir de birşey sorcam kafam karıştı birden ben şimdi dün kan verdim akşam yarın tekrar mi vermeliyim yani yarın mi iki gün oluyor yoksa cuma mi vermeliyim