busra_basturk Sorum başlıkyada var Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Perinatoloji doktoru Öneriniz varmı acaba bilmiyorum kim nasıl ne kadar iyi Bartından gidicem de
Sema_nur60 busra_basturk Bilkenti bilmiyorum ama takipli oldupum doktor var gazi üniversitesinde Pınar Tokdemir Çalış mükemmel bir doktor. Yarı özel 1013 galiba ücreti eğer imkanınız varsa tartışmasız. Gidin derim. Randevu hastane sekreterliği den veriliyor
Minedy busra_basturk Doç. Dr. Özgür kara , prof doktor dilek Şahin. Geçen hafta onlarlaydım. İyi doktorlar.
busra_basturk Sema_nur60 aynı gün içinde randevu alabilir miyim peki biliyor musunuz gece çıkcaz yola da yarın Ankara’da olurum büyük ihtimalle
Sema_nur60 busra_basturk pınar hanımdan rica ederseniz mutlaka yardımcı olur sıkıntınızı anlatırsanız pazartesi caeşamba günleri muayne günü diğer günler eğitim veriyor ama gazi perinatolojideki tüm doktorlar harika
Mucize19 Ben de bu hafta bilkent şehir hastanesi perinatoloji ye gittim amniyosentez sıvı alımı yapılması gerektiğini söylediler ama emin olamadım yaptırmadım. Bu başlık benim için de iyi oldu sıvıyı gerçekten iyi ve dikkatli alabilecek orada doktor varsa ben de bilgi almak isterim. Bebeğimin beyninde küçük küçük kistler varmış öyle dediler 😭
busra_basturk Mucize19 çok geçmiş olsun inşaallah bian önce sağlığına kavuşur benimde bebeğimin beyninde ventriküler boşluğunda sıvı birikmesi sonucu genişleme var onun için gidiyorum
Sema_nur60 Mucize19 gazi perinataloji pınar tokdemir calış. Gecen sene sıvı alınmıştı ekibi kendisi mükkemmel gidebiliyosanız tartışmasız gidin derim
Diilekk19 busra_basturk bende ilk oglumda o sebepten dolayı perinatolojiye takipliydim hatta hep riskli gebeliğe gittim norrmaller bakmiyo çünkü anne karnında olduğu için bişey yapamadılar beklediler ve oğlum kendi kendine düzeldi anne karnında ve doğduğunda saglikliydi şükürler olsun
Gulsen1909 Ben gittiğimde özgür bey vardı oda çok ilgili birisi. Ama bildiğim kadarıyla risk faktörünüze göre polikinlik kaydı açıyorlar ve ona göre doktor bakıyor
Mucize19 Minedy peki hangi doktor iyi perinatoloji de emin olduğunuz bildiğiniz doktor ismi var mı? Çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için 🌼❤️🤲
Gamze3406 24 gün yattım perinatolojide, temizlikçi sinden hemşiresi ne doktoruna kadar hepsi mükemmel, tüm doktorlarla muhatap oldım.