guenes Arzu_tasan çizgiler aynı koyulukta olur kuzum onada pik deniyor pik olduktan sonra diğer gün silikleşmeye başlarsa çatlamış demek oluyor burda pik bile olamamış ki
Arzu_tasan https://hizliresim.com/3er83oy Kızlar sizce yeterince pic olmuş mu dün akşam bayağı akıntım vardı bir de kaşık ağrısı vardı dün gece sabaha karşı bir de şey soracağım bu eğer pic olursa çatlayan kadar mı ilişki her akşam girilmeli yoksa bir gün arayla mı
cansu_dgn Arzu_tasan bence gayet güzel pik olmuş canım pik görünce ve çatlama görünce değerlendirmek gerekiyor diyorlar bence öyle yap
guenes Arzu_tasan süper şimdi pik olmuş yarın tekrar test yap silikleşirse o pik ozaman çatlamış demektir ama istersen 2-3 arka arkaya ilişkiyede girebilirsin şansı arttırır bugün yarın ve yarından sonra yani
guenes @“Arzu_tasan”# Arzu_tasan ben öyle yaptım ve hamile kaldım ilk hamileliğimde , sadece nasıl yaptığımı söylemek istedim inşallah güzel haberlerini alırız 🩷
Dlkkdr6431 cansu_dgn benim de adetimin 3. Günü umutluydum bu ay da olmadı gelecek ay inşallah 🥺 soğan kuru nasil yapılar canım
_34Merve Arzu_tasan evett 🙂 ama sabaha karşı beraberliklerde erkek spermi daha verimli oluyo bilginiz olsun 4 5 gibi yani
Foreverr Kızlar bi bakar mısınız resimde çok az gozukuyor ama son diğeri kadar koyu sadece bir gün yapamamıştım
Foreverr Birde ben denemek istedim ovilasyon testimin tarihi biraz geçmişti bende değerlendiriyim dedim ondan mı bu kadar silik çıkıyor daha öncede kullanmıştım test böyle olmamıştı
Arzu_tasan _34Merve dün taşındığım için değerlendiremedik ama bu sabah 8 de değerlendik 🥰 bu akşam ve yarın değerlendirmeli miyim
Melike3506 cansu_dgn ben 2 aydır ovulasyonla takip ediyordum olmadı bu ay doktor kontrolüne girdim önümüzdeki ay rahim filmi çekilcek o yüzden bu ay takip yapıp strese sokmıcam kendimi bu ay oluruna bıraktım hepimiz için hayırlı olsun 🌸
guenes maviskokiz hayır yumurta büyümüyor yada büyüyorsa bile çatlamıyor kistler engel oluyor buna , yani kalitesiz yumurta