waffleask Dün sağlık ocağında aşı oldum tetanoz aşısıydi sanırım bugünde çok basım dönüyor halsizlik yorgunluk hissi var sürekli başım dönüp duruyor gözüm önü kararıyor acile gitmelimiyim sizce
yeni_anne2 waffleask bende pazartesi günü olucam korktum sımdı böyle belırtileri görünce ama bakarsanız biraz ağır bır igne zatenn
Kbraaa19999 waffleask bende bugün 2. Dozunu oldum ama kolum agrıyor sadece diger türlü bir belirti yasamadim sükür
ozgmom waffleask 17. Haftadayım bende Doktorum tetanoz aşısı için saglik ocağı ile görüşün dedi siz kaçıncı haftada oldunuz acaba
meryinthemood waffleask benim başım dönmedi ama ateş ve halsizlik geldi bi de sanki psikolojimi de bozdu 😅😅 işin şakası darlanma hissettim böyle adet olmadan olursunuz ya hani hormonlar etkiler onun gibiydim 😅
waffleask yeni_anne2 umarım sizde de aynı etkiyi göstermez ben çok kötüyüm bir ara kendimden geçtim eşim şehir dışında kayınvalidem var bir kizm var ona bakar giderim acile bu gidişte
Hanniballl waffleask ben oldum sadece kol agrim oldu 2gun sonra gecti acaba siz agir is mi yaptiniz asi olduktan sonra 🙈
Rabiamina waffleask bana da ağır geldi. Baş ağrısı, mide bulantısı, kol ağrısı yaptı ama baş dönmesi yapmadı. Acile gidin belki tansiyonunuz düşmüştür