Merve5002 MinnakBebegim tabi doktora şikayetini şöyle hemen müdahale edecektir zaten canım sağlık ocağına bile gitsen idrar tahlilinde hemen enfeksiyon çıkıyır
MinnakBebegim Minikdunyam serbeti var yaparim icerim canim tewekkur ama kac gun kullanmam gerek bilmem
tugbamehmetbaki MinnakBebegim 2 kasik karbonatı sıcak suda erit yarim kilo suda wc koy yıka her girdiğinde yada ben banyoya koydum hergun yikandim
Snmrzgr0 MinnakBebegim enfeksiyondandır o sistit olmuş olabilirsin hamile kalmadan önce bol bol oluyodum
Sevdaliza Bende de aynı sorun vardı o kadar çok tuvaletim var ki ama gitmek ölüm gibi geliyordu yanma olduğu için resmen ağlaya ağlaya idrarırımı yapıyordum sonra yanma geçti sık idrara gitmeye başladım doktorum enfeksiyon olabilir dedi munurol ilaç verdi tek kullanımlık fayda etmedi sonra sirke kullanmamamı söyledi sirkeyle taharetlen dedi bende öyle değilde taharetlendikten sonra peçeteye sirke döküp vajinama sürdüm eve resmen mucize oldu 2 güne herşeyim geçti sirkenin mucizesi derim burda bi kaç arkadaş daha sirkeden memnun kalmış istersen bi bunu dene aşkım belki sana da faydası olur
MinnakBebegim tugbamehmetbaki keklere bile vuruyolar o sodayi diylrum ben sen onumu diyosun?oysa soyle canim lutfennn