Mel_58 uzun sürdü benim kalp durmasindan dolayı oldu çok değişik adet oldu uzun sürdü falan kist oluşmuş meğer onun kanamasiymis oyuzden adet bitmemis 40 gün sonra adet olmuştum sanırım sonra 1 ay doğum kontrol kullandim kist için verdi doktor 1 ay sonra gittim tamam rahim toparlanmis kistte yok hamile kalabilirsin dedi ama biz genetik ve kan sonuçlarını bekledik pıhtılaşma çıktı kasımda olmuştum kürtaj bu arada sağlıklı bir kızım var şükürler olsun 4 yasinda nasıl pıhtılaşma çıktı bende anlamadım yani ilk hamileligimde hicbirsey yoktu gayet rahattım sonra bekleme kararı aldık çünkü süreci atlatmak zordu kızım dahada etkilendi kardesi uzaklara gittiği için anlatması zor oldu falan oyuzden bekledik kendimize bi gelelim dedik agustos denedik olmadı eylul denedik olmadı bu ara geçen yıldan beni kullaniyorum folik asit ocak ayından beride coraspirin kullaniyorum kan sulandirici yani bu ay artık dedim yumurtlamami değişti çünkü 2 gün erken geliyorsa 2 gün geç geliyordu bi ara 6 gün geç geldi diğer ay 6 gün erken derken sapmalar oldu yani kurtajdan sonra ovu testi yaptım buay yumurtlamami öğreneyim acaba oyuzden mi tutmuyor diye 15. Günde gördüm yumurtlama 16 günde çatladı çatlama gününü degerlendirebildik Allah nasip ederse inşallah herseyi bilen rabbim tekrar yüzümüzü güldürür kucağımıza doldurur insallab sağlıkla hayırlısıyla kolaylıkla bekliyorum ya nasip ol derse olur rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah