Esra7261 Yeniievli ay sakın avon filan kullanma. Bak kendin için göğüs ve karnın için krem alabilirsin doktoruna sorarak. Ben bazen Hindistan cevizi yağı bazen katı vazelin bazende doktorumun önerdiği lierac sürüyorum vücuduma. Bebek için de araştır yorumları oku. Birde instagramda mühendisinoglu nu takip et. Bebek için şampuan pişik kremi ıslak havlu bebek bezi bebe yağı vs ordan bak içerikleri kimsayal olmayanlardan al canım. Ama şimdiye kadar Mustelanın çok iyi olduounu okudum ama biraz pahalı dediğim gibi o sayfayı araştır uygun olanlar var sana hangisi uygunsa al.
Esra7261 Cemremh birde burda daha önce açılmış postlar var. Arama butonundan daha önce açılmış bebek bakım ürünleri bezleri deterjanları hakkında yapılan yorumları okuyabilirsin
Kubracelik ozgeya ya Avent emzik biberon nerde bulabilirim mardinden yaşıyorum bugpn eczaneye gittim sadece wee baby ürünleri var nasıl Bi bilginiz var mı acaba?
ozgeya Kubracelik internet mağazalarından sipariş verebilirsiniz en kolay olarak. Bir çok bebek mağazasında var, e bebek,babymall,ilke bebe,bebekhouse,joker bunlar güvenilir ve bilindik yerler
Esra7261 Kubracelik vardır canım. Yani bulunduğun şehirde imkanlar kısıtlı ise internetten de alabilirsin demek istedim