BilgecyLn Buketkara55 burdaaa 🥰🥰 bugün keseyi gördük haftaya kalp atışı için gideceğim umarım sağlıkla kucağımıza alırız miniklerimizi 🥰🙏🏻
Cansu-2600 Buketkara55 Çokta taze sayilmam ama bende tanisabilirim 😁 tecrübelerimi aktarabilirim ilk gebeliğim benimde 39+1 haftalığız 🌸 dogurmayi bekleyip doguramayan tafyadanim. İlk hevesler çok güzel çok hoş sağlıkla sihhatle gelsinler inşallah
Buketkara55 BilgecyLn evet bende bugün muayene oldum. inşallah sağlıkla kucağımıza alırız 🧿🧿 ultrason kağıdı aldınız mı ? bana vermediler o an bende sersemlikten istememişim:( çok canım sıkıldı
Eesraaa34 Buketkara55 benimde ilk muyanede vermemişlerdi ama kalp atışı duyunca vermişlerdi ama tabi bu devlette oldu 😊 özelde ise kese görünse bile veriyorlar diye biliyorum bu arada 7+3 ilk gebeliğim😍
Buketkara55 Harika38 evet zaman hiç geçmiyor bende 2 gündür öyle hissettim. sağlıkla gelsinler inşallah 💖
Buketkara55 Cansu-2600 çok az kalmış darısı sağlıkla bizlerin başına inşallah. sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah. sevgiler 🥰🧿
Buketkara55 Eesraaa34 evet normalde özele gidecektim ama devlete gittim çok ilgisizler gerçekten. :((
Haticemre21 Buketkara55 son adet tarihine göre yarın 6. Haftamız. Cumartesi nasipse kalp atışı için gidicez😍
Eesraaa34 Buketkara55 öyle ama her doktor için geçerli değil bazen şansa iyi denk geliyor 😊 ama özelde gerçekten muayene ücretleri çok yükselmiş istanbuldayım 1.300₺ den başlıyor
Slmcnmyeniben Buketkara55 ya bu belirtiler bende de vardı ama testlerde çıkmadı :( hala da olmadım inşallah banada nasip olur