[silindi] Hiram96 sağlıkla gelsinler inşallah🙏🏻 evet dün gittim en son kontrol yaptı doktorum rutin, yatış işlemlerini falan da dün hallettik kan tahlili, ekg vs. Pazartesi doğuma gidicem kısmetse sabah direkt🙏🏻🙏🏻
[silindi] Beyzatls belki 39 u tam doldurmanızı bekliyordur bilemedim, en yakın zamanki kontrolünüze gittiğinizde verecektir zaten zorlandığınızı söyleyin artık mesela
[silindi] WNurss siz yine yaşamışsınız bu durumu daha önce belirsizlik daha kötü sanki ilk olacağı için benim 🙈😀🥰
Edsn Deryadgm hayır yarın sezaryen olacağım 2.hamileliğim ama ilkinde de sezaryen olacağım halde 40+1 e kadar beklemiştim bunda da rahat olduğum için ve bebeğin içerideki gelişimi.şok önemli bence o yüzden keşke 39+1 pazartesi diye karar alsaydık diyorum
Yasemin12344 Deryadgm ben kendim istedim çunku kizim çok sabirsiz 35+4 de 1 cm açılma ilr gittik hastaneye ciger gelistirici igne serum hap falan derken uzatmalara oynadik normal istiyordum ama çatım darmış
Asyakoz 1merves yüce rabbim güzel bir süreçle beraber evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Deryadgm Edsn anladım yarın kaç haftalık oluyorsunuz,benimde 2. İlk bebeğimi doktorum 38+0 da almıştı o zaman çok üzülmüştüm erken aldı diye,bunu doktorum 39+1 alıyor
Deryadgm Edsn 2 gün gerçi anne karnında 1 gün dünyada 3 günmüş hayırlısı diyelim sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz inşaAllah🤲☺️